​Kontaktoplysninger

Tlf.: 99989740

E-mail: inj@agrinord.dk 

Spalte-rilning / spaltefræsning

Himmerlands Vikarservice kan løse problemet med glatte gulve i løsdriftsstalde. Rillefræsning omfatter rilning i faste betongulve, betonspalter samt opsamlingspladser og gangarealer.

 

Slibning af spalter

Med maskinerne kan vi skære riller, der er 2-3 mm dybe og med ca. 13 mm mellemrum, hvilket er mest skånsom for både dyr og spalter. I faste gulve er rillen 13mm bred og med 34mm mellemrum.

 

Vi kommer med 2 mand og 2 maskiner, der udfører arbejdet omhyggeligt og effektivt - også til kanterne. Det eneste, du skal gøre for at sikre, at vi kan udføre arbejdet tilfredsstillende er, at skrabe gulvet godt rent, og sørge for at dyrene er lukket fra.

Bedre dyrevelfærd

Rillerne giver et godt og meget skridsikkert underlag, uden skarpe kanter, der kan beskadige klovene. Når dyrene står bedre fast, færdes de mere frit, undgår udskridninger og faldskader og dermed får landmanden mindre dyrelægeregninger.

 

Spalter i kostalden sikre en bedre dyrevelfærd, hvilket resulterer i, at dyrene optager mere foder, viser tydeligere tegn på brunst og giver en bedre reproduktion. En bedre dyrevelfærd sikrer også at køerne producerer mere mælk.

  

Landmænd, der har fået arbejdet udført udtaler, at de er ovenud tilfredse med resultatet.​

Priser

Det koster 35 kr. pr. kvm. i kvægstalde over 100 m2

Øvrige opgaver som fx svinestalde, hestestalde, slagterier, dyrehospitaler og andre specialopgaver - efter aftale og tidsforbrug.

 

Derudover koster det et startgebyr:

1.000 kr. i Jylland og på Fyn

1.500 kr. på Sjælland

2.500 kr. på Bornholm

 

Øvrige områder efter aftale.  

Ring og hør nærmere på tlf. 99 98 97 40.

Spalterilning - forskellige billeder​

Herunder ses en række billeder, som bl.a viser maskinen, som vi spalteriller med. Vi har rillet over 1 million m2, så erfaringen er i top. Der er også eksempler på en rillet spalte, et rillet gangareal/opsamlingsplads samt harlekinmønster.

Kontakt

Himmerlands Vikarservice A/S

Hjortkjærsvej 30
9600 Aars
Tlf.: 99989740
E-mail: inj@agrinord.dk 

CVR: 37825719

Find os​

Himmerlands Vikarservice I/S
Hjortkjærsvej 30
9600 Aars

Partner